domov kontakt download

AKTIVNO CELOSTNO POTOVANJE S KATJO ZUPAN ZA DUŠO IN TELO NA FUERTEVENTURO, LANZAROTE IN LOS LOBOS 2015 - 8 dni

 

Aktivno celostno potovanje je potovanje, na katerem poleg potovalnih doživetij in užitkov lahko spoznate veliko o sebi in življenju morda na nekoliko drugačen (dopolnjujoč) način ter pod strokovnim vodstvom izkušenega strokovnjaka na čudovitih in energijsko močnih mestih, preizkusite sebe v zanimivih aktivnostih, ki morda spremenijo vaše življenje (na boljše). Potovanje tako postane trajna naložba v boljše (domače) življenje, pri tem pa ne potrebujete drugega, kot da ste do vsebin odprti in sodelujete pri lastni preobrazbi.
Potovanje s Katjo Zupan na Kanarsko otočje vas popelje po čudovitih in edinstvenih otokih večne pomladi. Izbrali smo poseben potovalni teren z raznolikimi vsebinami ter energijami, ki podpira zastavljene vsebine, vse pa je ovito v čudovito naravno okolje. V drugem delu potovanja pa se doživetvena premica strmo nagne v naravo in stik z vodo (morje) ter vse bolj v osebno doživljanje sebe.
Potovanje je »letenje« v objemu čudovitih kotičkov narave; vsak med njimi je drugačen in karkoli bomo že počeli v teh prelestnih krajih, se nam vtisne globoko v nepozabni spomin …

 


Termina:  odhod 14. februar 15  in 21.februar 2015

Vse podrobnosti si lahko preberete v letaku, ki se nahaja spodaj:
- stran1 tukaj...
- stran 2 tukaj...

 

Mogoče te zanima še
2.SEMESTER_-_od_27.1.2020_do_4.6.2020
Strokovno pripravljeni in vodeni treningi,..
preberi vec
Predstavitev_nosilcev_potovanj
Katja Zupan, Marjan Ogorevc, Jelena Jonke
preberi vec
QIGONG_TAIJI
Qigong je veščina qi-ja, oz. veščina s katero krepimo in negujemo qi.
preberi vec